Lash'Up

Nieuw bij for Nails and Beauty

Lash'Up

Mijn naam is Allana. In 2023 heb ik mijn certificaten behaald voor het zetten van wimperextensions, zowel one by one als volume 3D.

Lash’Up is ontstaan uit mijn passie voor schoonheid en verzorging. Ik geloof dat er mooi en verzorgd uitzien in het dagelijks leven enorm belangrijk is, en deze passie wil ik graag met anderen delen.

Het is mijn missie om iedereen die bij Lash’Up komt, een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Niets geeft mij meer voldoening dan iemand te helpen zich mooi te voelen en een wow-gevoel te creëren, zodat ze zelfverzekerd de deur uit kunnen gaan.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om jezelf goed te voelen, en daar horen prachtige wimpers zeker bij. Met mijn aandacht voor detail en liefde voor het vak, zorg ik ervoor dat elke set wimpers perfect aansluit bij de natuurlijke schoonheid en wensen van mijn klanten.

Wil jij ook een Lash’Up ervaring? Maak dan gerust een online afspraak of stuur me een appje naar 0648011424. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen stralen!

Vanaf nu kun je Lash’Up vinden in de ruimte van For Nails and Beauty aan de Van Ijsendijkstraat 409b in Purmerend. Hier bieden we een ontspannen en professionele omgeving waar jij centraal staat.

Bij Lash’Up draait alles om jou en jouw schoonheid. Laten we samen werken aan een stralend uiterlijk dat jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen weerspiegelt.

Allana,
Lash’Up

Klik hier voor het maken van een online afspraak
 
Lash'up op Instagram volgen, klik hier
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Prijs lijst Lash'up    
Light Volume nieuwe set € 70,00
  1 week refill € 17,50
  2 weeks refill € 35,00
  3 weeks refill € 40,50
     
Mega Volume nieuwe set € 75,00
  1 week refill € 18,75
  2 weeks refill € 37,50
  3 weeks refill € 42,50
     
One by One nieuwe set € 65,00
  1 week refill € 12,50
  2 weeks refill € 25,00
  3 weeks refill € 30,50